Over mij

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!

Mijn naam is Ans en ik wil graag mijn ondernemersverhaal met je delen.
2016 was het jaar waarin mijn leven volledig op zijn kop kwam te staan en ongeveer alles in mijn leven veranderde.
Twee jaar later kwamen mijn droom om te ondernemen en mijn passie voor bikini’s samen in mijn missie:

Vrouwen helpen bij het vinden van hun perfecte bikini of badpak, zodat ze zich mooi en zelfverzekerd voelen!

Hoe alles veranderde

Ik besloot te investeren in coaching. Eén ding wist ik namelijk al lange tijd; Het was niet de vraag OF ik ging ondernemen, maar hoe, met wat en wanneer. Na verschillende banen in HR, de uitzendbranche en de zorg wist ik aardig wat ik wel en niet wilde. Het doel van de coaching was dus om erachter komen welke kant ik op wilde qua business.
Na een aantal maanden, die me niet snel genoeg konden gaan, heb ik de knoop doorgehakt en wist ik: Dit is mijn moment. Ik voelde aan alles dat ik voor mezelf mocht kiezen, dat ik voor mezelf moest kiezen. Eindelijk mijn eigen pad gaan. Spannend, maar zo leuk! Tijdens de coachsessies kwamen iedere keer weer de bikini’s en het helpen van andere vrouwen naar voren.
__
Waarom dan bikini’s?

Ik heb badkleding en lingerie altijd fantastisch gevonden, maar ik had er ook een haat-liefde verhouding mee. Degenen die ik leuk vond paste ik niet of je kon het broekje en topje niet los kopen. Degenen die ik wel paste vond ik nou niet altijd zo fantastisch, maar ik kocht ze toch… Je moet wat. Wat heb ik me onzeker gevoeld! Onzeker over m’n lijf in die beachwear die niet goed zat of oubollig was.
__
Van haat naar liefde
Ik bleef zoeken, vaak samen met mijn lieve moeder die heel Zuid-Holland door tourde samen met mij. We kwamen door tips van vrienden en kennissen terecht bij de mooiere lingeriewinkels en daar is mijn liefde voor mooie badkleding ontstaan. Waar ik ook was (en dat heb ik eigenlijk nog steeds), als ik een lingeriewinkel zag, moest ik even naar binnen om te kijken welke merken badkleding er werden verkocht. In die mooie, goedzittende bikini voelde ik me net wat zelfverzekerder, liep ik net wat rechterop en ik kreeg ook vaak complimenten van andere vrouwen. ‘Goh wat een mooie bikini! Waar heb je die vandaan?’
__
Dat moet anders kunnen
Waar ik bikini’s shoppen inmiddels helemaal leuk vond, kwam ik erachter wanneer ik met andere vrouwen over bikini’s praatte, dat heel veel vrouwen het alles behalve leuk vinden. De redenen varieerden van opdringerige verkoopsters die niet eerlijk zijn, van slechte kwaliteit tot weinig keus.
Dat moet toch anders kunnen dacht ik dan? Van vrouwen om me heen hoorde ik: er zijn amper winkels in de omgeving om iets bijzonders, iets moois te kopen. Daar liep ik zelf ook tegenaan, dus hoog tijd om daar verandering in te brengen!
En zo geschiedde  Nu mag ik dagelijks verschillende vrouwen helpen bij hun zoektocht naar de perfecte bikini of badpak.
__
Private Shopping
Omdat ik graag alle tijd neem voor jou en jouw verhaal heb ik besloten om op afspraak te werken. Je bent van harte welkom voor een gratis 1-op-1 pasafspraak in Gouda.

___

Lieve vrouw, laat het me weten…


Is het voor jou lastig om een mooie bikini of badpak te vinden? Zijn badpakken altijd te kort of heb je bij een bikini verschillende maten van top en broekje?
Ben je dól op bikini’s en zoek je iets speciaals, iets anders?
Vind je het ieder jaar spannend om in bikini of badpak te gaan en wil je daar dit jaar verandering in brengen?
Of ben je op zoek naar een complete beachlook waarin jij je zelfverzekerd voelt? Waarin je durft te stralen?
Maak dan nu een afspraak!

Tijdens een 1-op-1 afspraak zoeken we samen naar jouw perfecte bikini of badpak. Om jouw strandoutfit helemaal compleet te maken heb je ook keuze uit leuke strandjurkjes en zomerse strandtassen. Tijdens de ongeveer 1 uur durende pasafspraak beginnen we met een lekkere bak koffie of thee. We maken er iets gezelligs van!
Mijn doel is om jou blij en zelfverzekerd de winkel uit te laten gaan.
De pasafspraak is gratis en geheel vrijblijvend!

Tot snel?


Liefs,
Ans

Passen

Wil jij je favoriete bikini of badpak in alle rust passen? Kan je wel wat hulp gebruiken? Wil je je mooi voelen en zelfverzekerd de zomer in? Of ben je op zoek naar een complete beachoutfit?

Maak dan nu een GRATIS 1-op-1 afspraak!

– 60 minuten
- Bij jou thuis
- Geheel vrijblijvend
- GRATIS
– Voel je op je gemak
– Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte bikini of badpak

Heb je nog vragen? Bel of app me gerust.
Ben je klaar om te passen? Maak dan nu een afspraak!

Tot snel!

Liefs, Ans